ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλληνας αθλητής νικητής με το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

Το εναέριο λάκτισμα που έκανε ο Μανώλης Καλλιστής στο «Muay Thai Extreme», μπαίνει στα highlight της χρονιάς

Έλληνας αθλητής νικητής με το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

Μόνο ως εντυπωσιακός μπορεί να χαρακτηριστεί ο τρόπος με τον οποίο ο Μανώλης Καλλιστής πήρε τη νίκη απέναντι στον Χουάν Γκονζάλεθ στο «Muay Thai Extreme» της Ταϊλάνδης.

Ο Έλληνας αθλητής είχε κυριαρχήσει του Μεξικανού από το ξεκίνημα του αγώνα, με συνεχόμενα χτυπήματα με τα πόδια, όμως το καλύτερο το κράταγε για το τέλος του πρώτου γύρου.

Δύο δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωσή του λοιπόν, ο αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου και Γιώργου Ζόνγκα έκανε ένα εναέριο γυριστό λάκτισμα στον αντίπαλό του, το οποίο τον βρήκε όπως το είχε σχεδιάσει, με αποτέλεσμα να τον βγάλει νοκ άουτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την κλωτσιά του Έλληνα αθλητή στο 3ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.