ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Σκόρερ της βραδιάς ο Σέρχιο Αραούχο – Επέστρεψε στις νίκες η Ένωση

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Σκόρερ της βραδιάς ο Σέρχιο Αραούχο – Επέστρεψε στις νίκες η Ένωση

Η Ένωση όμως επέστρεψε στις νίκες (1-0) με τον Σέρχιο Αραούχο να “λυτρώνει” τους οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Η Λαμία κατάφερε να κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση στην έδρα της ΑΕΚ, πιέζοντας ψηλά και έχοντας ένα καλό σουτ με τον Ρόμανιτς στο 6′. Οι φιλοξενούμενοι εμπόδισαν τους “κιτρινόμαυρους” να πιάσουν καλό ρυθμό, με τον Άμπραμπατ να είναι ο… πρώτος που ανέλαβε πρωτοβουλίες, για να βοηθήσει την Ένωση, να γίνει πιο επιθετική.

Παρά τα μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας που είχε η ΑΕΚ, η Λαμία συνέχισε με την ίδια ένταση σε όλες της της γραμμές και είχε στο 7΄φάση με την κεφαλιά του Τζαβέλλα. Οι μπαλιές δεν πέρασαν εύκολα προς τους επιθετικούς, με τον Αραούχο να βγαίνει μακρυά από την περιοχή των φιλοξενούμενων, προκειμένου να ξεκινήσει κάποια ατομική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή, ο Τσούμπερ άρχισε να “σπάει” την μπάλα, βλέποντας τους αντιπάλους να πέφτουν πάνω του.

Η ΑΕΚ άρχισε να κρατά περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της και να επιτίθεται με καλύτερες προϋποθέσεις. Η Λαμία όμως δεν άλλαξε την τακτική της, κλείνοντας κάθε.. διάδρομο προς τα καρέ της και κρατώντας το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Η Ένωση θέλησε να κρατήσει την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 50′. Η άμυνα των “κιτρινόμαυρων” είχε κακή αντίδραση σε εκτέλεση κόρνερ, ο Μανουσάκης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά αστόχησε από το ύψος του πρώτου δοκαριού. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Χατζισαφί έκανε σωτήριο τάκλιν στον ίδιο παίκτη, ενώ στο 62′ ο Στάνκοβιτς έδιωξε το σουτ του Τζανδάρη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν την παρουσία τους πιο αισθητή στο “κουτί” και στο 67′ έφτασαν στο 1-0. Ο Χατζισαφί έβγαλε την κάθετη, η μπάλα από τα πόδια του Τάνκοβιτς κατέληξε στον Αραούχο κι αυτός με δυνατό σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΕΚ έδειξε να χάνει στη συνέχει πιο εύκολα την μπάλα, αλλά είδε τον Μάνταλο να μην μπορεί να νικήσει τον Γκαραβέλη με δυο σουτ. Η Λαμία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να φτιάξει κάποια καλή ευκαιρία και να σκοράρει. Μάλιστα, στο 84′ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Καραμάνο, με τον διαιτητή να μην δίνει κάτι. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν… απρόσεκτοι κι έτσι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στην ισοφάριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.