Super League: Απόψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη – Το πρόγραμμα

Super League: Απόψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη – Το πρόγραμμα

Συνεχίζεται σήμερα η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη να ξεχωρίζει.

«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από το εκκωφαντικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα – και ευελπιστούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα. Έχοντας ανεβασμένο ηθικό έπειτα από τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσέ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ντεφορμέ Βόλο στον Πειραιά, με στόχο να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το δεύτερο σερί «τρίποντο» καθώς φιλοξενεί τον Παναιτωλικό Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται στη Ριζούπολη σε ένα ματς «εξάποντο». Τέλος ο ΟΦΗ είναι το φαβορί μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον αξιόμαχο Ιωνικό.

Το Σάββατο η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αστέρας, ο οποίος συνέτριψε 6-2 στην Τρίπολη τον Ατρόμητο. Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Η 11η αγωνιστική:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2
  • Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ιωνικός Cosmote Sport 2
  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος Novasports Prime
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης Novasports Prime
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Cosmote Sport 1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.