ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναιτωλικός «έκλεψε» τη νίκη από την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-2

Η ομάδα του Αγρινίου σόκαρε την ΑΕΚ, επικρατώντας με ανατροπή (1-2) της Ένωσης

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναιτωλικός «έκλεψε» τη νίκη από την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-2

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αγρινίου σόκαρε την ΑΕΚ, επικρατώντας με ανατροπή (1-2) της Ένωσης για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Καρέλης και Μεντόσα με φοβερά γκολ υπέγραψαν το ιστορικό διπλό του Παναιτωλικού, ο οποίος έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας “σοκ” για την ΑΕΚ, η οποία μετά τον ΟΦΗ, έχασε με ανατροπή κι από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κι υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας:

ΑΕΚ και Παναιτωλικός δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν αξιόλογες τελικές προσπάθειες, προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή με αξιώσεις, ωστόσο κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ανσαριφάρντ προειδοποίησε τον Μελίσσα στο 36′ και στο 44′ άνοιξε το σκορ. Ο Ιρανός επιθετικός έφυγε στη κόντρα και διένυσε απόσταση μεγαλύτερη των 60-65 μέτρων. Η αμυντική προσπάθεια του Βργκοτς ήταν κακή και ο Καρίμ κατάφερε να τον «αδειάσει» και να πλασάρει στην κλειστή γωνία για να γράψει το 1-0.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι, ωστόσο το απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα «τράνταξε» το δοκάρι του Μελίσσα, ενώ στο 48′ ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε τον Λιβάι Γκαρσία.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Παναιτωλικός έβρισκε τα «πατήματά» του και άρχισε να πλησιάζει την περιοχή του Τσιντώτα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 77΄ πάλι ο Μελίσσας απέκρουσε εξαιρετικά το διαγώνιο σουτ του Τσούμπερ, αλλά αμέσως μετά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Ο Ντουάρτε «έβγαλε» τον Καρέλη «στην πλάτη» της άμυνας της ΑΕΚ και ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε τον Τσιντώτα ισοφαρίζοντας 1-1 στο 78΄.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η ΑΕΚ θα εντείνει τις προσπάθειές της, το ματς «γύρισε ανάποδα»! Στο 84΄ ο Μεντόσα με «κεραυνό» έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το γκολ αυτό χάρισε στους Αγρινιώτες την πιο σημαντική εφετινή τους νίκη, αφού τους απομακρύνει κατά εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Σβάρνας (80΄ Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (87΄ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80΄ Σάκχοφ), Μάνταλος, Αμραμπατ (87΄ Γέβτιτς), Γκαρσία (65΄ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Βργκοτς, Αντούνες (64΄ Μάρτενσον), Λούι, Χουχούμης, Μπαρμπόσα (70΄ Μορσέι), Κορνέλιους, Ντουάρτε, Φλόρες, Μεντόσα, Βέργος (70΄ Καρέλης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.