Την πρώτη του νίκη στο 2022 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 19η αγωνιστική της Superleague 1.

Στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζουν οι αήττητοι -στο πρωτάθλημα- «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν η πρώτη τους στο έτος. Ο Ολυμπιακός με ένα γκολ στο ξεκίνημα (Μασούρας 4′) και ένα στο τέλος (Τικίνιο 88) πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε και χρειαζόταν, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει κόντρα στον ελλειπέστατο ΠΑΣ. Η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται πλέον στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο την Τετάρτη (16/1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (70΄ Λαλά), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (79΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (70΄ Τικίνιο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Εραμούσπε, Κάργας, Παντελάκης (46΄ Μορέιρα), Σάλιακας, Οικονομόπουλος (60΄ Ρίζος), Σιόντης (46΄ Λιάσος), Καραχάλιος, Στάνκο, Τριάδης (60΄ Λώλης), Μπρένερ (80΄ Μίνα)