Ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του τρεις ημέρες ρεπό. Ετσι, από την Πέμπτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ρεπό.

Οι περισσότεροι το εκμεταλλεύτηκαν με αποτέλεσμα τρεις εξ’ αυτών να βρίσκονται στο Παρίσι για μίνι-διακοπές μέχρι και την Κυριακή.

Οι επιθέσεις στο Παρίσι και το μακελειό τους βρήκαν στην γαλλική πρωτεύουσα, με τον Ελντερ Μπαρμπόσα και τον Ροντρίγκο Γκάλο να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο τους, ενώ ο Θέσαρ Αρθο έζησε όσα έγιναν από απόσταση… αναπνοής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι αυτό άλλωστε ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ έγραψε στα social media πως «πέρασα την χειρότερη νύχτα της ζωής μου». Όπως έλεγε ο Άρθο στους συμπαίκτες του, την στιγμή της επίθεσης στο θέατρο «Bataclan» με τους δεκάδες νεκρούς, ο ίδιος και η παρέα του βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο περίπου 100 μέτρα μακριά από το θέατρο. Και φυσικά επικράτησε πανικός, καθώς ακουγόντουσαν οι πυροβολισμοί και οι εκρήξεις. Μάλιστα έμειναν μέσα στο εστιατόριο για περίπου 4 ώρες, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και να μπορέσουν να φύγουν. Και σήμερα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά έζησε.