Σε κρανίου τόπο έχει μετατραπεί το γήπεδο της Λεωφόρου μετά τα τεράστιας έκτασης επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και την αστυνομίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς οι επιπτώσεις από τα όσα διαδραματίστηκαν στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, θα είναι πολυποίκιλες.

Εφόσον αποδειχθεί πως η ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, τότε αναμένονται καμπάνες χωρίς προηγούμενο στην «πράσινη» ΠΑΕ! Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά, του αφαιρούνται βαθμοί και κλείνει η Λεωφόρος!

Σημείο κλειδί είναι το αν το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα του «τριφυλλιού» ή για άλλους λόγους, όπως θέματα ασφαλείας ή αν η αστυνομία δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Αν το ματς δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα μηδενιστούν και θα χάσουν τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά. Παράλληλα, βάσει ΚΑΠ, απειλούνται με αφαίρεση 3 βαθμών από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και με αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, λόγω του ότι έλαβαν χώρα εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά την απόφαση μη έναρξης του αγώνα, ο Παναθηναϊκός απειλείται και πάλι με αφαίρεση 3 βαθμών, καθώς και με τιμωρία της έδρας του για 2 έως 3 αγωνιστικές και πρόστιμο 70.000 έως 150.000 ευρώ.