Αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου βρίσκεται ο Πλατανιάς που νίκησε εύκολα 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της, δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, σημειώνοντας δύο γκολ στο α’ ημίχρονο και ένα ακόμα στην επανάληψη.

Το 1-0 έγινε από ένα εξαιρετικό πλασέ του Πάγκαλου στο 29΄ ύστερα από γύρισμα του Αποστολόπουλου, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 45΄, με τον Ντίνα να πλασάρει εύστοχα προς την εστία του Αποστολίδη μετά την μπαλιά του Γουνδουλάκη.

Ο Απόλλων μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Παρπέξ μέσα στην περιοχή στο 75΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα, στο 81΄, ο Ράμος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Πλατανιάς ανεβαίνει έτσι στους 4 βαθμούς, με τον Απόλλωνα να μένει στους 3, ενώ την 3η και τελευταία αγωνιστική, η χανιώτικη ομάδα θα παίξει στο Αίγιο απέναντι στον τοπικό Παναιγιάλειο.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης (68’ Ράμος), Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι (73’ Μαχαμάτ), Ντίνας (77’ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Τζίλβαν, Πάγκαλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκότοβος, Πάνος, Κύργιας, Αρναούτογλου, Λαγός (46’ Κονέ), Πολίτης (46’ Βάντερσον), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (75’ Τζιώρας), Κρητικός.