Τούμπα: Ένταση με Σισέ μετά τη λήξη της αναμέτρησης – Έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού στην κερκίδα (φωτο)

Τούμπα: Ένταση με Σισέ μετά τη λήξη της αναμέτρησης – Έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού στην κερκίδα (φωτο)

Ένταση επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Σισέ και Τοροσίδης διαπληκτίστηκαν με ανθρώπους των γηπεδούχων. Ο Σισέ έδειξε το σήμα της φανέλας του Ολυμπιακού στην κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και έπιασε με το ένα χέρι το τρόπαιο του πρωταθλητή. Λίγο μετά τη λήξη του ματς επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι δύο “ερυθρόλευκοι” ποδοσφαιριστές, Παπέ Αμπού Σισέ και Βασίλης Τοροσίδης, είχαν διαφωνία με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του πρώτου σε ball boy, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου, Μάκης Γκαγκάτσης και Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο αρχηγός και σκόρερ του πρώτου γκολ της νίκης του “Δικεφάλου”, Βιεϊρίνια, σε μια χαρακτηριστική “πυροσβεστική” κίνηση εκνευρισμένος ζητούσε από το βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, ν’ αποχωρήσει.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο της έντασης ο Παπέ Σισέ έδειξε το σήμα του στην φανέλα του Ολυμπιακού και έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.