ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Θετικά νέα για τον Βασίλη Μπάρκα – Αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά τον τραυματισμό του

ΑΕΚ: Θετικά νέα για τον Βασίλη Μπάρκα – Αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά τον τραυματισμό του

Ο Βασίλης Μπάρκας αποχώρησε τραυματίας από την Εθνική Ελλάδας, αλλά πλέον στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει νωρίτερα του αναμενομένου στην αγωνιστική δράση.

Ξαφνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ΑΕΚ, με τον βασικό της τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, να τραυματίζεται σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, σε δάχτυλο του χεριού του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν μάλιστα λόγο για αποχή από τους αγώνες τουλάχιστον για 20 ημέρες ή ακόμη και ένα μήνα, με αποτέλεσμα να θεωρείται εκτός ομάδας για τα επόμενα ματς της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας γκολκίπερ ξεκίνησε ήδη θεραπεία όμως και θεωρείται πια πιθανό να καταφέρει να ανταπεξέλθει του τραυματισμού, νωρίτερα του αναμενομένου, επιτρέποντας στον Νίκο Κωστένογλου να τον υπολογίζει ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.