Ενισχύεται ο Παναθηναϊκός: Φέρνει Ανουάρ και Ναγκί

Ενισχύεται ο Παναθηναϊκός: Φέρνει Ανουάρ και Ναγκί

Κοντά στην απόκτηση του Μοχάμεντ Ανουάρ είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ανουάρ αγωνίζεται ως μέσος και ανήκει στην Βαγιαδολίδ. Oι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του Μοχάμαντ Ανουάρ Τουχάμι από την Βαγιαδολίδ. Ο Ανουάρ είναι 25 ετών κατάγεται από το Μαρόκο και γεννήθηκε στη Θέουτα της Ισπανίας. Αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι στιγμής έχει 11 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν όλες ως αλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο Παναθηναϊκός παίρνει και τον Ντομινίκ Ναγκί. Οι «πράσινοι», μετά τον Ανουάρ, κάνουν δικό τους και τον Ναγκί καθώς ήρθαν σε συμφωνία με την Λέγκια για τον δανεισμό του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ναγκί είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Αρέσει τόσο στον Ρόκα όσο και τον Δώνη ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει το deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.