ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Επιβλητική επικράτηση με 4-0 οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Επιβλητική επικράτηση με 4-0 οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από το πρώτο δεκάλεπτο τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League και πάει ως πρωτοπόρος να παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το μεσοβδόμαδο 3-2 απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας φιλοξένησαν τον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν ίδρωσαν καθόλου να κάμψουν την αντίσταση του συντρίβοντας τον με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξανά πέρασε στην κορυφή της Super League, αφού για περίπου δύο ώρες βρισκόταν ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» του στη Λάρισα νωρίτερα το απόγευμα.

Και τώρα οι δυο τους

Ο Ολυμπιακός θα πάει ως πρωτοπόρος στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει για την 25η αγωνιστική τον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας με τις δύο ομάδες να έχουν δυο βαθμούς διαφορά. Πριν, όμως, από το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη οι Πειραώτες φιλοξενούν την Άρσεναλ την προσεχή Πέμπτη για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «32» του Europa League.

Τρία γκολ σε πέντε λεπτά

Το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» ήταν ένας εντυπωσιακός μονόλογος για τον Ολυμπιακό που προειδοποίησε για πρώτη φορά στο 2ο λεπτό με τον Ελ Αραμπί να μην σουτάρει δυνατά από κοντά και τον Κότνικ να μπλοκάρει.

Στο 4ο λεπτό, ο Ματιέ Βαλμπουενά με φοβερή ασίστ βρήκε τον Χασάν και αυτός έκανε το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι και σούταρε σωστά για το 1-0. Ενάμιση λεπτό αργότερα ο Κότνικ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Ελ Αραμπί απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 9΄ο Κώστας Φορτούνης χρίστηκε σκόρερ περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ στη γωνία «καθάρισε» τη νίκη πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα.

Το 4-0 ο Ελ Αραμπί και δοκάρι

Στο 24΄, ο Ρέτσος πήγε να δώσει τη μπάλα στον Κότνικ αλλά δεν είδε τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός επιθετικός πέρασε και τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του γράφοντας το Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0.

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είχε μια ευκαιρία στο 36′, όταν ο Καμαρά σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ, ενώ και ο Ολυμπιακός πέντε λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά στο 5-0 με τον Βαλμπουενά να βρίσκει τον Ελ Αραμπί στο πέναλτι και αυτός σούταρε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός όπως ήταν λογικό έπεσε κατά πολύ με τους γηπεδούχους να κρατάνε δυνάμεις για τα δύσκολα ματς που έρχονται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Χαμένες ευκαιρίες, ίδιο αποτέλεσμα

Μόλις στο 47΄, ο Ελ Αραμπί έφτασε κοντά στο χατ τρικ αλλά αστόχησε και στο 52΄ο Μπουχαλάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο ίδιος παίκτης εφτά λεπτά αργότερα με σουτ έκανε τον πορτιέρο του Πανιωνίου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Πανιώνιος, κυρίως με τον Τσιλούλη, προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 4-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Μπουχαλάκης, Καμαρά (62΄Καφού), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (46′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (56′ Ο Χριστοδουλόπουλος), Χασάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76′ Σιντί Αλί), Κόρμπος ((46′ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (46′ Μίκο), Τσιλούλης, Καμαρά Αραμπούλι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.