ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίδομα 800 ευρώ: «Αγώνας» για να συμπεριληφθεί στους ΚΑΔ το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή

Επίδομα 800 ευρώ: «Αγώνας» για να συμπεριληφθεί στους ΚΑΔ το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή

Οι πρόεδροι των τριών πρώτων κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου έστειλαν επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και προς τον υπουργό Εργασίας, ώστε και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή να μπει στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου και ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος αιτήθηκαν στον Yπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να συμπεριληφθεί και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βάλει λουκέτο εδώ και αρκετό καιρό οι πρόεδροι των εθνικών κατηγοριών έστειλαν επιστολή, ώστε να λάβουν και οι ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800 ευρώ, καθώς κάποιες ομάδες μπορεί να προχωρήσουν σε μείωση ή ακόμα και σε πάγωμα των μισθών προς ορισμένους ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.