Σύμφωνα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, δεν γίνεται να ακυρωθεί η σεζόν στα πρωταθλήματα, χωρίς να αναδειχθεί ο πρωταθλητής, αλλά και χωρίς να ξέρουμε ποιες ομάδες ανεβαίνουν και ποιες πέφτουν.

«Προσωπικά πιστεύω ότι οι λίγκες, τα Κύπελλα και οτιδήποτε άλλο, όπως ακούω και από κάποιους προέδρους, θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή, ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν. Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τώρα θα παιζόταν το πιο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν για τον τίτλο. Επίσης σκεφτείτε μία ομάδα που πήγαινε για άνοδο και ενημερώνεται ότι δεν μπορεί να ανέβει γιατί όλα ακυρώνονται. Δημιουργούνται αμφιβολίες, αλλά η επιλογή να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα είναι η μόνη που υπάρχει, είτε σε κοντινές είτε σε μακρινές ημερομηνίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί θα πρέπει να επιταχυνθεί η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος και αν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μην κάνουν διακοπές. Ο Κρέσπο θεωρεί πως με αυτό οι παίκτες θα βοηθήσουν τους συλλόγους, τις διοργανώσεις και όλα να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.