ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Τα βρήκε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνο Ουζουνίδης και θα μείνει κάτοικος Κύπρου για ακόμα – τουλάχιστον – έναν χρόνο.

Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να κάθεται και τη σεζόν 2020-21 ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες και σήμερα ανακοινώθηκε και τυπικά.

Ο Ουζουνίδης ανέλαβε την κυπριακή ομάδα τον Φεβρουάριο επιστρέφοντας για δεύτερη θητεία στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Ο άλλοτε προπονητής των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, είχε περάσει από τον πάγκο των «γαλαζοκίτρινων» από το 2006 έως το 2008, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα το 2007.

Τη νέα σεζόν στο ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει ως παίκτη του τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος συμφώνησε εδώ και λίγες μέρες με τον σύλλογο της Κύπρου, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει και μια πρώτη επαφή για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη της ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.