ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Βαγιαννίδης: Είπε «όχι» σε Σίτι, Μονακό, ΛΑΣΚ και ΠΑΟΚ – Πάει Ίντερ

Γ. Βαγιαννίδης: Είπε «όχι» σε Σίτι, Μονακό, ΛΑΣΚ και ΠΑΟΚ – Πάει Ίντερ

Μόνο η Ίντερ φαίνεται πως υπάρχει στο μυαλό του ταλαντούχου, Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος είπε «όχι» σε πολλές ομάδες για χάρη των «νερατζούρι».

Βάσει του δημοσιεύματος από την ιστοσελίδα «passioneinter.com», ο νεαρός φουλ μπακ των «πράσινων» αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι» έναντι 300.000 ευρώ ανά σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπροστά στην επιθυμία του να παίξει για τον σύλλογο του Μιλάνου, δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο και φέρεται να έχει… ρίξει αρκετές «πόρτες». Οι Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, ΛΑΣΚ και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που αναφέρονται ως «μνηστήρες» του ποδοσφαιριστή που απέτυχαν στην κρούση που του έκαναν για το φετινό καλοκαίρι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.