ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Κ. Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα σε συνέντευξη που έδωσε.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “maisfutebol.iol.pt” παραχώρησε ο αρχηγός της Κοπεγχάγης και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Κάρλος Ζέκα, όπου αποκάλυψε ότι προέτρεψε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μετακομίσει στην Μπενφίκα , ενώ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Σάμαρη και στην επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

“Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός μου στον Παναθηναϊκό και είχαμε πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Με ρώτησε για την Μπενφίκα και τον προέτρεψα να πάει με… κλειστά μάτια. Γνωρίζω το μεγαλείο της, παρ’ ότι δεν είμαι φίλαθλός της. Του είπα ότι θα ενθουσιαστεί με τις συνθήκες που θα συναντήσει και με τους φιλάθλους” δήλωσε αρχικά ο Ζέκα και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με τον Ανδρέα Σάμαρη λέγοντας:

“Τον Σάμαρη τον γνώρισα στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ ευγενικός και πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θυμάμαι ότι μιλούσαμε στα πορτογαλικά για αρκετή ώρα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Ζέκα ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: “Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Από την άλλη, θα ήθελα να παίξω και στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, αφού έχω αγωνιστεί μόλις για μία σεζόν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.