ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τελικός Κυπέλλου: Με τα περσινά ρόστερ ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Ποιοι παίκτες δεν θα αγωνιστούν

Τελικός Κυπέλλου: Με τα περσινά ρόστερ ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Ποιοι παίκτες δεν θα αγωνιστούν

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να διεξαχθεί με τα ρόστερ που είχαν οι ομάδες τη σεζόν 2019-2020.

Χωρίς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και με απώλειες, θα αγωνιστούν η «Ένωση» και οι Πειραιώτες στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, στις 30 Αυγούστου. Όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μόνο όσους παίκτες είχαν δηλωμένους στο ρόστερ τους την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το ίδιο θα ισχύσει και στο μπαράζ παραμονής, ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Ινσούα, Ενομπακάρε, Καρακλάιτς και Ιατρούδη, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον και Αποστολόπουλο. Από τους «κιτρινόμαυρους» θα απουσιάσουν και οι αποχωρήσαντες Μπάρκας, Χουλτ, Κλωναρίδης, Βράνιες και Αραούχο, αντίστοιχα από τους «ερυθρόλευκους» δεν θα δώσουν το παρών οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Χριστοδουλόπουλος, Γκασπάρ, Μορ και Χασάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.