ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άρης: Χωρίς τον Ε.Σάκιτς κόντρα στον ΠΑΣ – Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι

Άρης: Χωρίς τον Ε.Σάκιτς κόντρα στον ΠΑΣ – Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι

Χωρίς τον Εμάνουελ Σάκιτς θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Αυστριακός παίκτης υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/09, 16:00), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague Interwetten.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων. Με εξαίρεση τον τραυματία Εμάνουελ Σάκιτς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Αυστριακός αμυντικός υπέστη κάταγμα του 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.