Βόλος και Λάρισα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, καθώς έμειναν στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν απλά κάποια σουτ του Ουάρντα ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 38′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ όπως φάνηκε μέσω VAR και το γκολ ακυρώθηκε.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος πάντως και συγκεκριμένα στο 49′, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πινακά από τον Μήτογλου -ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα- και ο παίκτης που το πήρε ήταν αυτός που το εκτέλεσε κιόλας, κάνοντας το 0-1.

Παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, όμως, ο Βόλος έπαιξε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83′ με το πλασέ του Δουβίκα μετά την κεφαλιά-πάσα του Ουάρντα (1-1). Πριν προλάβουν να χαρούν, όμως, οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ριένστρα, καταφέρνοντας όμως να κρατήσουν έστω την ισοπαλία.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (69′ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (69′ Μπαρτόλο, 88′ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (46′ Τσοκάνης), Δουβίκας (88′ Κιάκος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (89′ Κωστή), Μιχαήλ, Φιλίπ (81′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63′ Σεσέροβιτς), Πλατέλλας (63′ Ντουρμισάι), Πινακάς (81′ Τόρζε).