Κύπελλο Ελλάδας: Δίκαιη ισοπαλία (2-2) ανάμεσα σε ΠΑΣ και Ατρόμητο – Θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς

Κύπελλο Ελλάδας: Δίκαιη ισοπαλία (2-2) ανάμεσα σε ΠΑΣ και Ατρόμητο – Θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς

Χωρίς νικητή αλλά με ωραίο θέαμα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Το δοκάρι του Ούμπιδες στο 6′ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και το επιβεβαίωσαν στο 24′, όταν άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Στρούγγη μετά το κόρνερ του Σάλομον (0-1).

Η ομάδα του Περιστερίου έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, αλλά στο 33′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για το μαρκάρισμα του Μουνίθ στον Ελευθεριάδη, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση και ισοφάρισε (1-1). Στο 39′, μάλιστα, ο Ελευθεριάδης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 αλλά δεν το έκανε στο τετ α τετ, με συνέπεια να… τιμωρηθεί λίγα λεπτά μετά, στο 44′, βλέποντας τον Ατρόμητο να κάνει το 1-2 με κεφαλιά του Γούτα, ξανά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιχνίδι, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν καλό, είχε ρυθμό, είχε δύο ομάδες που έπαιζαν ανοιχτά και έτσι συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο ΠΑΣ ισοφάρισε πάλι: Στο 68′ ο Ελευθεριάδης με τακουνάκι έβγαλε τον Λεό σε θέση για γκολ και αυτός το έβαλε, γράφοντας το 2-2. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, με τον Ατρόμητο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω των εκτός έδρας γκολ, ενόψει της ρεβάνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.