Εθνική: Στην Τούμπα οι προσεχείς αγώνες

Εθνική: Στην Τούμπα οι προσεχείς αγώνες

Στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνουν οι προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, η έδρα του ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το φιλικό με την Ονδούρα, στις 28 Μαρτίου, καθώς και την αναμέτρηση με τη Γεωργία για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022, τρεις ημέρες αργότερα (31/3).

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 25 Μαρτίου, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην πανίσχυρη Ισπανία. Η έδρα διεξαγωγής του αγώνα αυτού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί στη Γρανάδα.

Οι αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποφασίστηκε ακόμη:

  • Το σεμινάριο πιστοποίησης στην τεχνολογία VAR για 14 διαιτητές της 1ης κατηγορίας θα διεξαχθεί από την 1η ως την 4η Φεβρουαρίου 2021. Οι εν λόγω διαιτητές θα είναι διαθέσιμοι για τις υπηρεσίες VAR από την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
  • Κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με τους εκπροσώπους των ΕΠΣ, εφεξής οι αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις ΕΠΣ ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού.
  • Να εισηγηθεί στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την αναγνώριση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου ως νέου μέλους της, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της ΕΠΟ. Η εισήγηση θα εισαχθεί προς συζήτηση στην Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ τον Ιούνιο του 2021.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.