Μανόλο Χιμένεθ σε παίχτες της ΑΕΚ: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω…»

Μανόλο Χιμένεθ σε παίχτες της ΑΕΚ: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω…»

Μια δύσκολη και απογοητευτική χρονιά έφτασε στο τέλος της για την ΑΕΚ, με το 0-0 απέναντι στον Άρη να αφήνει την «Ένωση» στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α΄Εθνικής, αλλά, τουλάχιστον, με ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Αυτό το ματς, ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας, με το ζήτημά του, πάντως, να παραμένει ανοικτό. Αν, δηλαδή, η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τον Ισπανό στον πάγκο ή θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Ο Ισπανός προπονητής πάντως, που έκανε και μία αινιγματική δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε μία κίνηση, που δείχνει αφενός το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αφετέρου ότι τρέφουν σεβασμό στον προπονητή τους.

Από αύριο θα βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ σε άδεια και ο Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με τους συνεργάτες του, περίμεναν τους ποδοσφαιριστές τους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Εκεί, ο Χιμένεθ τούς μίλησε και μετά την ομιλία του 57χρονου οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και τον αγκάλιασαν. Μεταξύ άλλων, ο Χιμένεθ τους είπε «αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε από αύριο πια με ποιον θα πορευτεί η ΑΕΚ στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.