ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Α’ Εθνική: Μεγάλη νικήτρια η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό – Πέρασε νικηφόρα από το «Γ.Καραϊσκάκης» (1-3) (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο -9 από τους δύο πρωτοπόρους

Α’ Εθνική: Μεγάλη νικήτρια η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό – Πέρασε νικηφόρα από το «Γ.Καραϊσκάκης» (1-3) (βίντεο)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού στο Φάληρο για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκατσίνοβιτς. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και στο 53′ ισοφάρισε με τον Μπακαμπού.

Όμως, ο Λιβάι Γκαρσία από την άσπρη βούλα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 82′, με τον Μάνταλο με ένα πολύ όμορφο γκολ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 90+1′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 72 πόντους (οι πράσινοι έχουν την ισοβαθμία) και πλέον βρίσκεται στο +9 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απομακρύνθηκε αρκετά μετά την ήττα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.