A.Καφετζόπουλος: Έξαλλος για τον αετό στο γήπεδο της ΑΕΚ – Τι απάντησε ο εκπαιδευτής (φωτό)

«Αυτή η χοντροβλαχο@@@@@@@ με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα»

A.Καφετζόπουλος: Έξαλλος για τον αετό στο γήπεδο της ΑΕΚ – Τι απάντησε ο εκπαιδευτής (φωτό)

Την έντονη ενόχλησή του για τις πτήσεις του «Οδυσσέα», του αετού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, γνωστός για την αγάπη του στην ΑΕΚ, τόνισε ότι «αυτή η χοντροβλαχο@@@@@@@ με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα!».

«Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Αυτή η χοντροβλαχο@@@@@@@ με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα! Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ. Είπα να μη γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά…

Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες π@@@@@ς.

Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δύο κεφάλια του με τα όλα του.

Είναι σύμβολο.

Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια».

Από την πλευρά του, ο εκπαιδευτής του αετού, Σταύρος Αθανασίου, απάντησε στον ηθοποιό με δική του ανάρτηση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κύριε Καφετζοπουλε δεν θυμάμαι παρόμοια ανάρτηση όταν μας αναθέσατε να εκπαιδεύσουμε γεράκι για να πιάνει στον αέρα ενα εσώρουχο σε ταινία σας».

«Αγαπητε κύριε Καφετζόπουλε, η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτηση σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στο Ναό μας…..

Σαφως και δεν θα χρήσιμημοποιησω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης.. Αλλά θα σας θυμίσω κατι….

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετα χρόνια, αλλά απο ότι θυμάμαι δεν ειδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2011 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ. Καλογεροπουλου οι Ιππεις της Πυλου με σωρια από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία… μας αναθέσατε να εκπαιδευσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!! Σαφως και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα (Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κατι τόσο πρωτότυπο γιατι η Ιερακοθηρια εκτός των αλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριότητων, ντοκυμαντέρ παγκόσμιων συνεργαζομαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη, πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!

Τέλος ειμαι στην διάθεση σας να σας ενημέρωσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια εκτρεφόμενα κτλ πτηνα, και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητες τους…

Υ.Γ Η σκηνη είναι screenshot από το YouTube για αυτό δεν εχει καλή ανάλυση ,αλλά σίγουρα θα την Θυμάστε!!!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.