
Ο Βόλος το Σάββατο (30/8, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Super League.
Πάνω από 10 χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών θα βρεθούν στο παιχνίδι για να στηρίξουν την ομάδα τους, με τον Αχιλλέα Μπέο να τους καλωσορίζει με ποστάρισμά του στα social media.
Αναλυτικά η δημοσίευσή του:
«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω, για μια ακόμη φορά, στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας τους και της δική μας ομάδας.
Ελπίζω και εύχομαι ότι θα σεβαστούν και θα απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας και τις ομορφιές της πόλης, όσο και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, σε φίλαθλα πλαίσια, χωρίς ακρότητες και επεισόδια».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.