ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

AEK: Οργή για την διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα για να ανατραπεί το σκορ»

AEK: Οργή για την διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ με τοποθέτησή της κάνει λόγο για απίστευτες αποφάσεις του διαιτητή Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο εν εξελίξει ντέρμπι έχοντας κερδίσει δύο πέναλτι.

Η Ένωση διαμαρτύρεται και για τα δύο πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Καμπάκοφ και με τα οποία ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ σε 2-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός από τη διαμαρτυρία της στα social media για το πρώτο πέναλτι φωνάζοντας για σπρώξιμο του Σπόραρ στον Χατζισαφί πριν βρει η μπάλα στο χέρι του Ιρανού (με την ΑΕΚ να συμπληρώνει ότι το κόρνερ στη φάση δεν υπήρξε ποτέ), η Ένωση διαμαρτύρεται και για το δεύτερο πέναλτι θεωρώντας πως το μαρκάρισμα έχει γίνει εκτός περιοχής.

«Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα για να ανατραπεί το σκορ. Το φάουλ στον Χατζισαφί με δύο χέρια, σε εκτέλεση κόρνερ που δεν υπήρξε ποτέ. Στη συνέχεια πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός περιοχής», τονίζουν οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι διαμαρτύρονται και για την κάρτα που είδε ο Πινέδα στους πανηγυρισμούς, λέγοντας:

«Απίστευτη κίτρινη στον Πινέδα πριν επειδή χόρεψε στον πανηγυρισμό, κάτι που είχε κάνει και με τον ΠΑΣ χωρίς φυσικά να υπάρξει κανένα θέμα. Δε μπορεί κανείς να πιστέψει στην ΑΕΚ τι έχει κάνει ο διαιτητής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.