ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Πανό στην OPAP Arena «ράγισε καρδιές» – «Πατέρα ζεις στο ναό πρωταθλητής»

Μπορεί να είναι η γιορτή της μητέρας αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν ξέχασαν τους πατεράδες τους σε μια τέτοια ιστορική ημέρα για το κλαμπ

ΑΕΚ: Πανό στην OPAP Arena «ράγισε καρδιές» – «Πατέρα ζεις στο ναό πρωταθλητής»

Η ΑΕΚ θέλει μόλις ένα βαθμό κόντρα στον Βόλο (20:00) για να κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Θα είναι μάλιστα το πρώτο μετά από 29 χρόνια που πανηγυρίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο στο νέο της γήπεδο την OPAP Arena.

paterawa

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν φτάσει από όλη την Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ξεπεράσει τους 50.000 και όλοι περιμένουν την στέψη.

Μπορεί σήμερα να είναι η γιορτή της μητέρας αλλά οι φαν της ΑΕΚ δεν ξέχασαν τους πατεράδες τους που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά τους άφησαν “κληρονομιά” την αγάπη τους για την ομάδα.

Στο πάνω διάζωμα πάνω από το πέταλο των οργανωμένων έχει κρεμαστεί και ένα συγκινητικό πανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό γράφει: «Πατέρα ζεις στο Ναό πρωταθλητής». Για κάθε πατέρα που δεν πρόλαβε να δώσει το «παρών» στο νέο γήπεδο και να γιορτάσει μαζί με τα παιδιά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.