ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη για τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αναμένεται να τιμωρηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρηματικό πρόστιμο

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη για τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, στην Ένωση ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και αναμένεται να τιμωρηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ της 11/01/2023 για την 2η Αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ασκήθηκε διότι έλαβε χώρα άναμμα πυρσών στις κερκίδες από οπαδούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 4, 14, 15 § 2 περ.α, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.