ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρης: Ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ

Ξεκινάει πρώτος την προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Άρης: Ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ

Ο Άρης θα ξεκινήσει πρώτος την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς έχει νωρίς υποχρεώσεις στα προκριματικά του Conference League και ανακοίνωσε και νέο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Η Μακάμπι Χάιφα προσκάλεσε τον Άρη στο Ισραήλ για δύο φιλικές αναμετρήσεις, με την πρώτη να έχει προπονητικό χαρακτήρα και τη δεύτερη να είναι επίσημη και να διεξάγεται στις 24 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (15/06), το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στις 12, 13 και 14 Ιουνίου (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Απόντες στο ξεκίνημα θα είναι οι διεθνείς Γιακούμπ Μπράμπετς (Τσεχία) και Νίκολας Ενκουλού (Καμερούν), καθώς και οι Χούλιαν Κουέστα, Μόζες Ουντουμπάτζο, Αντρέ Γκρέι, στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους.

Τα φιλικά με την Μακάμπι Χάιφα

Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στην Μακάμπι Χάιφα στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιελάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») προσκάλεσε τον ΑΡΗ στη χώρα της, όπου έχει προγραμματιστεί και η διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο Ισραήλ στις 21 Ιουνίου. Το πρώτο φιλικό, που θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας (21/06), θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που είναι το επίσημο, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα επιστρέψει την επομένη (25/06) στη Θεσσαλονίκη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.