ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΑΣ Άρης: Η γιορτή του συλλόγου για τα 110 χρόνια ιστορίας και η φανέλα για τον Α.Καμπανό

Υψώθηκε στον αέρα η φανέλα με το 19, για τον δολοφονημένο, Άλκη

ΑΣ Άρης: Η γιορτή του συλλόγου για τα 110 χρόνια ιστορίας και η φανέλα για τον Α.Καμπανό

Ο ΑΣ Άρης για τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που συμπληρώνονται στις 25 Μαρτίου διοργάνωσε εορταστικό γκαλά και η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα κίτρινά της για να γιορτάσει την ομάδα.

Στο γκαλά έδωσαν το “παρών” μεγάλες μορφές του Άρη από την Ελλάδα και το εξωτερικό που τίμησαν τα χρώματα του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα. Ξεχώρισε η παρουσία του Ντίνου Κούη. Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης και προσωπικότητες, όπως οι κ.κ. Σχοινάς, Μπουτάρης, Γαλιλαίας, αλλά και οι κόρες του Κλεάνθη Βικελίδη και του Κάρολου Σαλούστου.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά και στα 1000 εγώ θα μαι εδώ να σου τραγουδώ» το σύνθημα που τραγούδησαν οι παρευρισκόμενοι και… έφτιαξε ακόμα περισσότερο το κλίμα της εκδήλωσης.

Συγκινητική ήταν η στιγμή -που μάλιστα έκανε τους πάντες να χειροκροτήσουν- όταν υψώθηκε στον αέρα η φανέλα με το 19, για τον δολοφονημένο, Άλκη Καμπανό.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στη σχετική ενημέρωση του Άρη «… θα τιμηθούν οι παλαιότεροι από τους ζωντανούς πρωταγωνιστές στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, πόλο, στίβου, η ομάδα του ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο το 1970 κι αυτή του 1980 με τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, οι τρεις ομάδες μπάσκετ που πήραν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ομάδα Βόλεϊ του 1997 που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τη γιορτή της ομάδας, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.