ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ – Φόβος για επεισόδια

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της γαλλικής ομάδας

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ – Φόβος για επεισόδια

Το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα γίνει κανονικά αύριο (9/8, 21:00), με την UEFA ωστόσο να στέλνει και δεύτερο υπεύθυνο ασφαλείας. 

Με πολύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί την Τετάρτη η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως έχει ενημερώσει τους «πράσινους» η UEFA.

Η… συνήθης πρακτική είναι σε κάθε ματς να υπάρχει ένας παρατηρητής, ενώ σε αγώνες «υψηλού κινδύνου» να παρίσταται και ένας security officer, κάτι που ήδη είχε γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», λόγω των γνωστών «σχέσεων» των οπαδών της Μαρσέιγ με αυτούς της ΑΕΚ (γι αυτό και είχαμε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, η UEFA στέλνει στη Λεωφόρο και δεύτερο security officer, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στο… μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.