ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Conference League: Περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη (βίντεο)

Το κέντρο της Φρανκφούρτης θυμίζει Τούμπα

Conference League: Περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη (βίντεο)

«Φωτιά» έχει πάρει σήμερα το κέντρο της Φρανκφούρτης με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στην γερμανική πόλη.

Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη πρωτιάς στον όμιλο κόντρα στην Άιντραχτ στην Γερμανία και από νωρίς το κέντρο της Φρανκφούρτης θυμίζει Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει πάρει επίσημα 3.000 εισιτήρια, αλλά οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται ακόμα και να ξεπεράσουν τους 6.000.

Το σίγουρο είναι πως από νωρίς το κέντρο της πόλης είναι στα χρώματα του ΠΑΟΚ, με τους φίλους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ευρώπη να μην σταματάνε να τραγουδάνε, έχοντας στήσει ένα δικό τους ξέφρενο γλέντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα γλέντι που δεδομένα θα μεταφέρουν και στις εξέδρες λίγες ώρες πιο μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.