ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μελισσανίδης για Κ.Νεστορίδη: «Η μισή Ελλάδα έγινε ΑΕΚ απ’ αυτόν»

Ο Δ.Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην κηδεία του αείμνηστου Κ.Νεστορίδη

Δ.Μελισσανίδης για Κ.Νεστορίδη: «Η μισή Ελλάδα έγινε ΑΕΚ απ’ αυτόν»

Ως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της Ελλάδας, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος παραβρέθηκε στην κηδεία του παλαίμαχου θρύλου της ΑΕΚ.

«Αυτός με έκανε Αεκτζή. Η μισή Ελλάδα έγινε ΑΕΚ από τον Νεστορίδη. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε η Ελλάδα, αυτή είναι η πραγματικότητα, τουλάχιστον για μένα», υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Ο άνθρωπος που με τα γκολ του και την απαράμιλλη κλάση του βοήθησε όσο κανένας άλλος να «μεγαλώσει» η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα μέσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αναπαύεται στην αγκαλιά της αττικής γης στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Από τις 11 το πρωί, η σορός του «Νέστορα» είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι από την OPAP ARENA, στα μέρη που ο Κώστας Νεστορίδης έγραψε χρυσές σελίδες με την ΑΕΚ. Χιλιάδες απλού κόσμου, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, οπαδοί κάθε γενιάς βρέθηκαν εκεί και τον αποχαιρέτισαν όπως του άξιζε.

Η ΑΕΚ, με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν εκεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς και σύσσωμη η διοίκηση, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο εκ των αρχηγών της ομάδας Στίβεν Τσούμπερ, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, και βέβαια οι παλαίμαχοι της ομάδας μας βρέθηκαν κοντά στους οικείους του εκλιπόντος και τού απηύθυναν το ύστατο «χαίρε».

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, για να ακολουθήσει η ταφή στην Καλλιθέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αιωνία σου η μνήμη, Κώστα Νεστορίδη. Η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί πάντα για το μεγαλείο που της πρόσφερες!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.