ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μελισσανίδης για Κ.Νεστορίδη: «Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ – Σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή»

«Εγώ έγινα ΑΕΚ από εσένα. Τα λέω όλα» του είχε πει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης

Δ.Μελισσανίδης για Κ.Νεστορίδη: «Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ – Σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή»

Η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 93 ετών.

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Νεστορίδη, του μεγαλύτερου παίκτη στην ιστορία της ομάδας, όπως τον χαρακτήρισε:

«Θρηνούμε σήμερα μια ασύγκριτη απώλεια για την Οικογένειά μας, την Οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης, πρόσφυγας Ποντιακής καταγωγής και ο ίδιος, υπήρξε σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας.

Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Άντεξε παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων και μπόρεσε να ζήσει το μεγαλείο της επιστροφής της ομάδας μας στο Σπίτι της. Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Καλό ταξίδι «Νέστορα», ανέφερε ο Μελισσανίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, είχε συναντήσει τον Κώστα Νεστορίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να του λέει μεταξύ άλλων ότι “Εγώ έγινα ΑΕΚ από εσένα. Τα λέω όλα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.