ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Διαιτητής έσωσε την ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ’ Εθνικής – Η ΕΠΟ θα τον επιβραβεύσει

Ο παίκτης είχε αιμορραγία στη μύτη κι έτσι μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου

Διαιτητής έσωσε την ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ’ Εθνικής – Η ΕΠΟ θα τον επιβραβεύσει

Αναστάτωση επικράτησε στο χθεσινό (19/9) ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, όταν η ομάδα της Βοιωτίας είδε μόλις στο 3′ τον Παναγιώτη Αχείμαστο να πέφτει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με τον Γκόγκα.

Ο διαιτητής του αγώνα, Αργύρης Κατσίνης, έπεσε αμέσως πάνω από τον ποδοσφαιριστή και φρόντισε να του επαναφέρει τη γλώσσα στη σωστή θέση της, καθώς ο παίκτης δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τη στιγμή που είχε χτυπήσει στη μύτη του.

Ο παίκτης είχε αιμορραγία στη μύτη κι έτσι μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνει αναγκαστική αλλαγή και να ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του, ενώ ήθελε να μπει και πάλι στο ματς, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό.

O διαιτητής Κατσίνης περιέγραψε το περιστατικό στον Action 24 και άκουσε με δάκρυα στα μάτια τις ευχαριστίες του Παναγιώτη Αχείμαστου. Δείτε το βίντεο:

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της συνεχάρη τον διαιτητή του αγώνα και αναμένεται να τον επιβραβεύσει. Η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ συγχαίρουν τον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος με την έγκαιρη παρέμβαση του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακός – Ατρόμητος Πειραιά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο εν λόγω διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή τού παίκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό αυτό δείχνει την ανθρώπινη πλευρά των αξιωματούχων διαιτησίας, αλλά και την εκπαίδευσή τους και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε περήφανοι. Η ΚΕΔ θα επιβραβεύσει τον διαιτητή στο προσεχές διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.