ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Έκαναν φτερά και τα τελευταία εισιτήρια που είχαν μείνει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Και επίσημα sold out ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της τόνισε ότι έχει γίνει η διάθεση όλων των εισιτηρίων που της αναλογούσαν για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο φιναλίστ ομάδες, το ερχόμενο Σάββατο.

Την ώρα λοιπόν που οι πράσινοι ανακοίνωσαν πως εξαντλήθηκαν και τα 21.478 «μαγικά χαρτάκια» που τους αναλογούσαν, αλλά και ο Δικέφαλος του βορρά έχει μοιράσει πάνω από 10.000 εισιτήρια ηλεκτρονικά, η ομοσπονδία είδε και τα 5.504 για τις δικές της ανάγκες να κάνουν «φτερά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, τα οποία είχε στη διάθεση της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαΐου 2022 στις 20:00. Συγκεκριμένα έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 50 ευρώ στις θύρες 23 και 29 του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.