ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Δεν κάνουν πίσω οι διαιτητές – Στον «αέρα» οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Δηλώνουν πάλι κώλυμα οι διαιτητές

Ελληνικό πρωτάθλημα: Δεν κάνουν πίσω οι διαιτητές – Στον «αέρα» οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Οι διαιτητές της Super League επιμένουν στην αποχή τους και αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου κώλυμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου να βρίσκονται στον «αέρα».

Το μήνυμα που έφτασε σε όλους τους ρέφερι και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας, τους καλεί να δηλώσουν το κώλυμά τους μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) στις 14:00 για τυπικούς λόγους και σε περίπτωση που υπάρχει θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματά τους, τότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους μέσω ψηφοφορίας.

Αναλυτικά το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.