Aπίστευτη λοβιτούρα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: Είχαν κοντύνει τα δοκάρια στην εστία του Ατρόμητου πέντε πόντους! – Τι άλλο θα δούμε!

Ποιος έχει κάνει την απάτη;

Aπίστευτη λοβιτούρα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: Είχαν κοντύνει τα δοκάρια στην εστία του Ατρόμητου πέντε πόντους! – Τι άλλο θα δούμε!

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League, καθώς κάποιοι είχαν κοντύνει τα δοκάρια και ειδικά η εστία του Ατρομήτου ήταν πέντε πόντους πιο κοντή από της ΑΕΚ!

Δηλαδή, τι άλλο θα δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη βόλτα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς, οι άνθρωποι της Ένωσης παρατήρησαν πως υπάρχει πρόβλημα με τις αποστάσεις στις δύο εστίες και πρέπει να λυθεί άμεσα για να γίνει η σέντρα στο ματς.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και μέτρησαν πως υπάρχει απόκλιση τριών και πέντε εκατοστών αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου με χορτοκοπτικά μηχανήματα και διάφορα εργαλεία προσπάθησαν να αυξήσουν το ύψος της μίας εστίας ώστε να διορθωθεί η ασυμμετρία αλλά δεν τα κατάφεραν εγκαίρως με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, ο αντικανονικός αγωνιστικός χώρος είναι ένας από τους λόγους αναβολής του παιχνιδιού.

Η τύχη του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ θα αποφασιστεί από τον αθλητικό δικαστή της Super League μετά την απόφαση του διαιτητή Μανούχου για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης, με την ομάδα του Περιστερίου να κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΚΑΠ και πάντα σε συνάρτηση με το τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από τα ξένα ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για… «εξωτική Ελλάδα».

Φυσικά οι χρήστες του Twitter πήραν «φωτιά»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.