ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς σε Αγρίνιο και Περιστέρι ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική

Τέσσερις ομάδες θα κάνουν ποδαρικό στο 2024 και θα κλείσουν την 16η αγωνιστική

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς σε Αγρίνιο και Περιστέρι ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική

Μετά το Big-5 και τις Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Βόλο, άλλες τέσσερις ομάδες θα κάνουν ποδαρικό στο 2024 και θα ρίξουν την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Το πρόγραμμα ανοίγει με τη μάχη του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανσερραϊκό (17:00, Cosmote Sports 1) με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο.

Η ομάδα του Αγρινίου έρχεται από το 0-0 στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ και ο Πετράκης δεν θα υπολογίζει στον Μαλή που τέθηκε νοκ-άουτ λόγω ίωσης την τελευταία στιγμή ενώ εκτός έμεινε και ο Μαυρίας που είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή είναι οι: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Από την άλλη ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Πανσερραϊκού και ενδέχεται να κάνει και ντεμπούτο καθώς υπάρχουν αρκετές απουσίες για τον Γκαρσία. Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο Μπέργκστρεμ που είναι τιμωρημένος, ο Τόμας λόγω ενός προσωπικού προβλήματος αλλά και οι Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που είναι στις εθνικές.

Στο Αγρίνιο θα ταξιδέψουν οι: Κατσίκας, Χοβάν, Τσομπανίδης, Γκοτζαμανίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασκανάκης, Αλεξιτς, Ουάρντα, Γούλερι.

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κηφισιά (19:00, Novasports Prime) και έτσι θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος για την 16η αγωνιστική.

Οι Περιστεριώτες έχουν αρκετές απουσίες καθώς λείπουν με τις εθνικές ομάδες οι Αγκιμπού Καμαρά και Ουαζντί Κεσχρίντα ενώ εκτός έμεινε ο Ντε Μποκ (τιμωρημένος) και ο Ρομπάιγ (ίωση). Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ίλιτς είναι οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Τζοβάρας, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι

Τέλος στην αποστολή της Κηφισιάς βρίσκεται για πρώτη φορά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αλλά έμεινε εκτός τόσο ο Νίνης όσο και ο Λούμορ με τον Πρίτσα. Οι «εκλεκτοί» είναι: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Τσάπαν, Πέιος, Παπασάββας, Ίλιεφ, Ιπαλίμπο, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Πρόγραμμα 16ης αγωνιστικής

Τετάρτη 03/01

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2
Λαμία – Ολυμπιακός 1-0
ΑΕΚ – Βόλος 3-0
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Πέμπτη 04/01

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 17:00 (CS1)
Ατρόμητος – Κηφισιά 19:00 (NSPrime)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.