ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από τη Νίκαια (0-3)

Η ομάδα του Λουτσέσκου κράτησε στους 2 βαθμούς τη διαφορά του από Ολυμπιακό και Βόλο

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από τη Νίκαια (0-3)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 στη Νίκαια του Ιωνικού στο ματς της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Το παιχνίδι στη Νίκαια αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για τον «δικέφαλο» του Βορρά, καθώς ουσιαστικά εξασφάλισε τους 3 βαθμούς ήδη από το πρώτο μέρος, όταν και σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε στους 2 βαθμούς τη διαφορά του από Ολυμπιακό και Βόλο στον πίνακα της Super League, ενώ ο Ιωνικός έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, μαζί με Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τρία γκολ για τους Θεσσαλονικείς σημείωσαν οι Φιλίπε Σοάρες στο 27′, Νέλσον Ολιβέιρα στο 34′ και Ντάγκλας Αουγκούστο στο 57′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.