ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Σήμερα η κλήρωση για τα playoffs και playouts

Η τελική βαθμολογία για την κανονική διάρκεια στη Super League

Ελληνικό πρωτάθλημα: Σήμερα η κλήρωση για τα playoffs και playouts

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα των playoffs και playouts της Super League.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της κλήρωσης για τα playoffs της Super League και λίγα λεπτά μετά (15:15) θα γίνει και η ανάλογη για τα playouts του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας, η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, δηλαδή με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα playoffs και ενός για τα playouts.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν κάποιες… εκκρεμότητες, τόσο με τη δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος (υπάρχει σχετικό αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ για αναβολή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στα playoffs του Nations League) όσο και για το ενδεχόμενο αναβολής κάποιας αγωνιστικής, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε επόμενο γύρο του Conference League.

Να αναφέρουμε ότι όλα τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν εγκαίρως λόγω της διεξαγωγής του Euro 2024 στη Γερμανία τον Ιούνιο.

Η τελική βαθμολογία για την κανονική διάρκεια στη Super League

1 ΠΑΟΚ 60

2 ΑΕΚ 59

3 Ολυμπιακός 57

4 Παναθηναϊκός 56

5 Άρης 42

6 Λαμία 34

7 Αστέρας Τρίπολης 31

8 Ατρόμητος 28

9 Πανσερραϊκός 27

10 ΟΦΗ 25

11 Παναιτωλικός 20

12 Βόλος 20

13 Κηφισιά 19

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

14 ΠΑΣ Γιάννινα 18

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.