ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Επεισόδια στο ματς της Β’ Εθνικής μεταξύ Ρόδου και Παναχαϊκής – Εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια οι παίκτες (βίντεο)

Η πτήση της αποστολής της Παναχαϊκής ήταν προγραμματισμένη για τις 22:00, αλλά δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση

Επεισόδια στο ματς της Β’ Εθνικής μεταξύ Ρόδου και Παναχαϊκής – Εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια οι παίκτες (βίντεο)

Επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόδου και της Παναχαϊκής  της Β’ Εθνικής, με σοβαρές ζημιές να καταγράφονται στο Στάδιο.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου είχαν μεταβεί περίπου 30 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων.

Στ’ αποδυτήρια παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής για αρκετές ώρες, με την ΠΑΕ της Αχαΐας να καταγγέλλει πως οι ποδοσφαιριστές της είναι εγκλωβισμένοι στ’ αποδυτήρια λόγω των οπαδών των γηπεδούχων και ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

Η πτήση της αποστολής της Παναχαϊκής ήταν προγραμματισμένη για τις 22:00, αλλά δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει: «H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρούν με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.