ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΠΟ: Επιστολή στον υπουργό Επικρατείας για το θέμα των στημένων αγώνων

«Η ΕΠΟ επισημαίνει την ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας από μέρους της κυβέρνησης»

ΕΠΟ: Επιστολή στον υπουργό Επικρατείας για το θέμα των στημένων αγώνων

Ο Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, μέσω της οποίας του ζητάει η Πολιτεία να διευκολύνει το έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να προχωρήσει η πειθαρχική διαδικασία των υποθέσεων των «στημένων αγώνων».

«Η ΕΠΟ επισημαίνει την ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας από μέρους της κυβέρνησης με την έκδοση ΠΝΠ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Επιδόθηκε σήμερα Πέμπτη 3-8-2023 στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Άκη Σκέρτσο επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, αναφορικά με το θέμα των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου.

Με την επιστολή αυτή η ΕΠΟ επισημαίνει την ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας από μέρους της κυβέρνησης με την έκδοση ΠΝΠ, προκειμένου να έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την άμεση διαλεύκανση της παρούσας υπόθεσης, καθώς και μελλοντικές σε περίπτωση που υπάρξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΠΟ επισημαίνει στην επιστολή της ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα παραβίασης του Συντάγματος, αλλά αντιθέτως τηρουμένων των συνταγματικών επιταγών και των νόμων ζητείται η διευκόλυνση του έργου της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας για την ταχύτατη απονομή της δικαιοσύνης, αφού στην αντίθεση περίπτωση η Επιτροπή δεν έχει τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα για να ενεργήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.