Εθνική Ελλάδας: Αποχώρησαν από την ομάδα οι Φώτης Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν άμεσα στις ομάδες τους

Εθνική Ελλάδας: Αποχώρησαν από την ομάδα οι Φώτης Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία, αύριο Δευτέρα (27/3, 19:00) στην OPAP Arena, χωρίς τους Φώτη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού και ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να προπονηθούν με την ομάδα, εξαιτίας μικροενοχλήσεων και ο Πογέτ αποφάσισε να τους “κόψει” από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με τη Λιθουανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν έτσι άμεσα στις ομάδες τους, για να προσπαθήσουν να επανέλθουν στο 100% και να τεθούν στη διάθεση των προπονητών τους, για τη συνέχεια των πλέι οφ της Super League 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.