ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εθνική Ελλάδας: Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκδοθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων

Εθνική Ελλάδας: Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία

Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου (19:00) ο φιλικός αγώνας της εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκδοθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων, εξαιτίας περιορισμών στις προδιαγραφές διεξαγωγής διεθνών αγώνων.

Θα είναι το πέμπτο παιχνίδι που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη Ριζούπολη. Από τα τέσσερα προηγούμενα, τα δύο ήταν στο πλαίσιο του Nations League (ισοπαλία 0-0 με τη Σλοβενία στις 18/11/2020 και νίκη 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας στις 27/9/2022) και δύο φιλικά (ήττα 1-0 από την Ανατολική Γερμανία στις 10/2/1982 και νίκη 2-1 επί της Κύπρου στις 11/11/2020). Σε εκείνο το ματς με την Κύπρο μάλιστα, είχαν κάνει ντεμπούτο στην εθνική ο Γιώργος Γιακουμάκης (που σκόραρε κιόλας) και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή του γηπέδου «Γ. Καμάρας» έγινε για να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου στην “OPAP Arena”. Το τελευταίο ματς της εθνικής στα προκριματικά του EURO 2024, με αντίπαλο τη Γαλλία, θα γίνει κανονικά στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 21 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.