ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εθνική Ελλάδος: Θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ στην Γεωργία

Αναμένεται να γίνει επανέλεγχος για να επιβεβαιωθεί ή όχι το αποτέλεσμα

Εθνική Ελλάδος: Θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ στην Γεωργία

Σοκ στην Εθνική Ελλάδος λίγες εβδομάδες μετά το ματς με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, καθώς Έλληνας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στην Τιφλίδα με την Εθνική ομάδα για τα play offs του Euro 2024 με αντίπαλο τη Γεωργία (4-2 πεν.).

Έρχεται δεύτερος «κύκλος» εξετάσεων

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το δείγμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή στον καθιερωμένο έλεγχο αντί-ντόπινγκ βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία και αναμένεται να προχωρήσει σε επανέλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό επιβεβαιώνεται και από το International Testing Agency της Λωζάνης. Ωστόσο το όνομα του Έλληνα διεθνή δεν θα γίνει γνωστό μέχρι να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος «κύκλος» εξετάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική δεν αντιμετωπίζει κάποιες κυρώσεις, παρά μόνον ο παίκτης, εφόσον όμως είναι θετικός και στον επανέλεγχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.