ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φ.Τερίμ για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε – Δεν παίξαμε καλά»

«Θα μπορούσε να έχει και ισοπαλία»

Φ.Τερίμ για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε – Δεν παίξαμε καλά»

Ο Φατίχ Τερίμ μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση των παικτών του.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα. Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Θα μπορούσε να έχει και ισοπαλία σήμερα στο τέλος, αλλά συνολικά δεν παίξαμε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Τούρκου τεχνικού στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteTV λίγα λεπτά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ο πρώην προπονητής της Γαλατάσαραϊ συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου άρεσαν αρκετά πράγματα σήμερα. Οι απουσίες ποτέ δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Όσο ο Παναθηναϊκός παίζει με 11 δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη λέξη απουσίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.