ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φώτης Ιωαννίδης: Αυτές είναι οι οκτώ ευρωπαϊκές ομάδες που τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τη νέα μεγάλη εμφάνιση του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Φώτης Ιωαννίδης: Αυτές είναι οι οκτώ ευρωπαϊκές ομάδες που τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο»

Η ιταλική ιστοσελίδα calciomercato παρουσίασε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τη νέα μεγάλη εμφάνιση του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Super League.

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί χρονιά καριέρας και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Το calciomercato υποστηρίζει ότι για τον Φώτη Ιωαννίδη ενδιαφέρονται η Λάτσιο, η Μπολόνια (εάν ο Ζίρκζε φύγει), η Στουτγκάρδη (αντί του Γκιρασί), η Σπόρτινγκ (για αντικαταστάτη του Γιόκερες), η Σεβίλλη, η Άιντραχτ, ενώ έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Σέλτικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν στη Λεωφόρο, γι’ αυτό και του έχει προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028 με υπερδιπλάσιες απολαβές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.