ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ζαγκλιβέρης: «Δεν φοβόταν – πάλευε κάθε μέρα» λένε οι γονείς του ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την ασθένειά του»

Γ.Ζαγκλιβέρης: «Δεν φοβόταν – πάλευε κάθε μέρα» λένε οι γονείς του ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

Συντετριμμένοι παραμένουν οι γονείς του 30χρονου Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt.

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 30χρονος αρχικά δεν πήρε πολύ καλά την ανακοίνωση της ασθένειάς του από τους γιατρούς, όμως στη συνέχεια, με τη βοήθειά τους, κατάφερε να κρατήσει θετική ψυχολογία και να δώσει τη μάχη του για τη ζωή.

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την ασθένειά του. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Δεν φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα» είπε ο πατέρας του, προσθέτοντας ότι πρόλαβε να πει στον γιο του ότι τον αγαπούσε πολύ.

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας», είπε κλαίγοντας η μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες έγινε η κηδεία του 30χρονου σε κλίμα θλίψης και οδύνης. Έδωσε σκληρή μάχη, αλλά, δυστυχώς, η ασθένεια ήταν πιο δυνατή και τον νίκησε. Οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουν ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.